MATLAB

Megjelent: 2019. április 29. hétfő

Kedves Hallgatók!

 

Több probléma is felmerült a MATLAB-bal kapcsolatban, így szeretnénk, ha minél többen kitöltenék a következő kérdőívet, hogy a problémákat orvosolni tudják.

Kérdőív 

 

Köszönjük a segítséget, további problémával forduljatok a Hozzánk bizalommal!

MÁV állásbörze

Megjelent: 2019. április 29. hétfő

Kedves Hallgatók!

 

A Magyar Állami Vasútak remek lehetőséget kínál Nektek:

 

A MÁV-csoport a STRATOSZ és Budapest Főváros Kormányhivatala közös szervezésében megrendezésre kerül az Állami Vállalatok Állásbörzéje. A kiállító vállalatok közel 2000 állást kínálnak az álláskeresők számára. Szeretnénk, ha lehetőség szerint minél több végzős hallgató ellátogatna a rendezvényre.

 

Időpont: 2019. május 15. (szerda) 11.00 - 18.00 óráig

Helyszín: Magyar Vasúttörténeti Park

Kollégiumi felvételi 2019-2020

Megjelent: 2019. április 29. hétfő

Kedves Hallgatók!

 

Meghirdetésre került a kollégiumi felsős felvételi a 2019-2020-as tanévre, részleteket az alábbi linken olvashattok:

 

 

 
Kérdés esetén keressétek Almási Rezső Mátét: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Diákhitel Ösztöndíj Pályázat

Megjelent: 2019. április 05. péntek

Kedves Hallgatók!

 

Ösztöndíj pályázat Diákhitellel rendelkező hallgatók számára - A Diákhitel Központ Zrt., mint a felsőoktatásban tanuló hallgatók egyik legfontosabb pénzügyi partnere, társadalmi felelősségvállalása okán feladatának tekinti, hogy lehetőségeihez mérten támogassa a jövő kiválóságait, hozzájáruljon az értelmiségi lét alapjainak megteremtéséhez.

A Társaság a 2019/20-as tanévben negyedik alkalommal elindítandó programja olyan Diákhitellel (Diákhitel1, Diákhitel2) rendelkező hallgatókat kíván segíteni, akik saját szakterületük leendő mestereivé válhatnak, és már egyetemi/főiskolai hallgatóként komoly eredményeket, sikereket tudhatnak maguk mögött. 
A Diákhitel Központ Zrt. Diákhitel Ösztöndíj Programja az alábbiakban részletezett feltételekkel kerül meghirdetésre.

A tehetséges és/vagy kiemelkedő tanulmányi teljesítményt nyújtó, Diákhitellel (Diákhitel1, Diákhitel2 érvényes szerződéssel) rendelkező egyetemi/főiskolai hallgató ösztöndíj keretében történő támogatása a 2019/20-as tanév során (két egymást követő tanulmányi félévben, azaz 10 hónap időtartamban).

További részleteket a honlapon találtok!

 

Több lett maradhat

Megjelent: 2019. március 10. vasárnap

Kedves Hallgatók!

 

Ha van kedvetek segíteni és érzitek magatokban az erőt itt a tökéletes lehetőség:

A HÖOK Mentorprogram harmadjára rendezi meg országos felsőoktatási adománygyűjtését 2019. március 5. és április 26. között, melynek során országszerte a felsőoktatási gyűjtőpontokon adhatjátok le azokat a tartós élelmiszereket, játékszereket és tanszereket, amelyeket hátrányos helyzetű gyermekeknek, családoknak szántok‼️ 😊

☝️ JÓ HELYRE MEGY 😇
Több élelmiszert vagy tanszert vásároltál, mint kellett volna? Vannak olyan játékaid, amelyek csak otthon porosodnak és neked már nem kellenek? Vidd be a HÖOK Mentorprogram gyűjtőpontjaira! Az adományokat a Magyar Vöröskereszt segítségével juttatjuk el a rászorulóknak.

 

Segíteni jó, segíts TE is!

 

További cikkeink...