Aláírásgyűjtés az Óbudai Egyetem egységéért

Megjelent: 2018. december 12. szerda

Az Óbudai Egyetem egységének és értékeinek fenntartása melletti elkötelezettség kifejezése céljából az intézmény Szenátusa, Szakszervezeti Bizottsága és Hallgatói Önkormányzata aláírásgyűjtést szervez az Egyetem minden közalkalmazottja, valamint a hallgatói jogviszonnyal rendelkezők körében.

Az Óbudai Egyetem egységének és értékeinek fenntartása melletti elkötelezettség kifejezése céljából az intézmény Szenátusa, Szakszervezeti Bizottsága

és Hallgatói Önkormányzata aláírásgyűjtést szervez az Egyetem minden közalkalmazottja, valamint a hallgatói jogviszonnyal rendelkezők körében.

Kérünk, hogy az Óbudai Egyetem egységének és értékeinek fenntartása melletti elkötelezettségedet az e célból készített aláíróív aláírásával fejezd ki. 

Az EHÖK irodája (Tavaszmező "A" épület alagsor) mellett lévő faliújságon kihelyeztünk aláíró íveket. Itt is aláírhatjátok december 18-ig.

MAB akkreditáció

Megjelent: 2018. október 31. szerda

Kedves Hallgatók!

Öt év után ismét MAB akkreditáció lesz az egyetemünkön, ami ahhoz szükséges, hogy továbbra is egyetemkén működhessünk. Kérünk Titeket, a rektor úr közleményét olvassátok el figyelmesen és kérdés esetén keressetek minket:

"Intézményünk életében hamarosan egy olyan fontos eseményre kerül sor, amelynek keretében az Egyetem működésének, a hallgatók érdekében végzett munkánknak, valamint a hallgatóinknak nyújtott szolgáltatások minőségi értékelésére kerül sor. Ezt az eseményt intézményakkreditációs eljárásnak nevezik, és a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság - mint hivatalos szakmai szervezet - végzi el annak érdekében, hogy a további működésünk során is biztosított legyen az akkreditált státusz, ami az Önök diplomájának nemzetközi elismertségéhez szükséges. Az akkreditációs eljárásra 2018. november 5-6-án kerül sor, amikor egy 7 fős Látogató Bizottság keresi fel Egyetemünket, és végzi el a felülvizsgálatot.

Az Egyetem akkreditált státuszának újabb öt évre történő meghosszabbításához pozitív akkreditációs határozat szükséges, amelynek megszerzéséhez elengedhetetlen fontosságú a hallgatóink támogató hozzáállása is a felülvizsgálat során a Látogató Bizottság részéről felmerülő akkreditációs kérdések megválaszolásával.

Az akkreditációs eljárás időszaka alatt az oktatás az órarendnek megfelelően zavartalanul folyik, de a Látogató Bizottság egyes tagjai tanórák meglátogatásával, valamint a hallgatókkal folytatott konzultációk által is kívánnak bepillantást nyerni, információkat gyűjteni az intézményünkben folyó munkáról. Kérem, hogy együttműködésével, a tanórai részvételével, segítse az akkreditációs eljárás folyamatát.

Üdvözlettel,

Prof. Dr. Réger Mihály rektor"

Üdvözlettel:

KGK-HÖK

 

Ösztöndíjak

Megjelent: 2018. október 04. csütörtök

Kedves Hallgatók!

 

Meghatározásra kerültek az e félévre vonatkozó ÖCSI-k (összesített csoport index), valamint a hozzájuk tartozó összegek. A felmerülő kérdéseket az alábbi e-mail címre várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Köszönettel:
Polgár Patrícia

Keleti Hallgatói önkormányzat

Tanulmányi ügyekért felelős koordinátor

OTP Bank verseny

Megjelent: 2018. szeptember 27. csütörtök

 

Kedves Hallgatók!

 

Az OTP Bank az alábbi lehetőséget nyújtja Nektek:

"A verseny célja, hogy a felsőoktatásban tanuló hallgatók megismerjék az OTP Bank vállalkozói üzletágát, megmutassák tehetségüket, akár a további együttműködés reményében. A versenyzők betekintést nyerhetnek a vállalkozói ügyfelek világába, részt vehetnek egy-egy terület működésének újragondolásában."

További információk: https://uzletrace.otpbusiness.hu/

Tanulmányi osztály új nyitvatartása

Megjelent: 2018. szeptember 27. csütörtök

Kedves Hallgatók!

 

Tájékoztatunk benneteket, hogy 2018.09.21.-vel megváltozott a Tanulmányi osztály nyitvatartási rendje.

Kérünk Benneteket, hogy mostantól ezekben az időpontokban keressétek a TO-t ügyeitekben:

 

A lenti félfogadás a KGK összes nappali, levelező, esti és távoktatási tagozatos hallgatójára érvényes:

Hétfő 13:00-15:00
Kedd 9:00-11:00
Szerda 13:00-15:00
Csütörtök Nincs félfogadás
Péntek 7:30-10:00

Esti tagozatos hallgatók számára a fenti félfogadási időponton túl hétfőnként 15:30-18:30 között is tartunk félfogadást a TA 129/b szobában.

Távoktatási tagozaton a fenti félfogadási időpontokon túl a konzultációs napokon(szombaton) 8:00-13:00-ig szintén tartunk félfogadást a józsefvárosi telephelyen.

 

Továbbá tájékoztatjuk titeket, hogy 11:00-13:00 óra között a Tanulmányi Osztály nem érhető el telefonon, a dékán erre az időszakra telefoncsendet rendelt el a zavartalan munka biztosítása érdekében.

Helyszíne: 1084 Budapest, Tavaszmező u. 17., TA. 129/a. és 129/b. szobák

 

Üdvözlettel,

KGK- HÖK