Gólyatábor Casting

Megjelent: 2017. március 20. hétfő

Ha szeretnél részese lenni az utánozhatatlan OE Gólyatábor hangulatnak, ha nyitott és közvetlen embernek tartod magad, akkor most eljött a Te időd, ugyanis közeledik a GT casting időpontja!

A csapatépítőket és a finálét, a gólyatábort megelőzően minden évben tartunk egy úgynevezett casting alkalmat, ahol egy rövid beszélgetés keretein belül megismerhetünk Téged, leendő programost / csapatkapitányt / téglát / mókarókát. Ez egyrészről számunkra is fontos, hiszen minden évben túljelentkezés van, valahogyan azonban döntenünk kell a jelentkezők közül - ez a szempont semmiképpen sem lehet az, hogy kivel mennyire vagyunk jóban. Éppen ezért, akit kevésbé ismerünk, róla is tudnunk kell véleményt formálni. Másrészről pedig, kifejezett kormányzati kérés az egyetemek felé az ELTE-botrány óta.

Fontos viszont a játékszabályok betartása, amelyek már a regisztráció során életbe lépnek. Mielőtt ezen szabályokat megismernéd, szeretnénk hangsúlyozni, hogy

a szabályok nem ismerete senkit sem mentesít a be nem tartásuk következményei alól!

Nyomatékosan kérünk tehát minden jelentkezőt, hogy csak és kizárólag az alább taglalt előírások szerint járjon el, és ahhoz tartsa magát!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1️⃣ Bemutatkozás/motivációs levél

Sokatok rémálma. A "nem vagyok a szavak embere" és a notórius lorem ipsum beszúró, vicceskedő személyek kedvéért itt szeretnénk jelezni, hogy ez az első rosta, amin át kell esnetek a sikeres casting érdekében. Csak olyat írjatok le ebben a részben, amelyet a kar felső vezetése előtt sem szégyelltek - a jelentkezéseket ugyanis karunk felsőbb vezetői számára is szükséges elküldenünk, az átláthatóság kedvéért.

Néhány szempont, amelyeket egy jó bemutatkozásnak tartalmaznia kell:
mióta vagy KGK-s

voltál-e már gt szervező

mi motivált arra, hogy jelentkezz (itt lehetőleg ne annyiban merüljön ki az indoklás, hogy "jó bulinak tűnik")

miért gondolod, hogy alkalmas lennél az általad megjelölt pozíció(k)ra

van-e bármilyen, gólyatábor szervezéshez hasonló tapasztalatod (pl. gyerektábor), és ha igen, mi az

2️⃣ Személyes adatok megadása / A fotó kérdés

Szinte minden regisztráció neuralgikus pontja. Az itt megadott adatok lesznek a szervezői adatbázisba feltöltve. Hogyha bármilyen baleset ér, akkor azonnal szükségünk van a taj számodra, személyi igazolvány számodra, baleset esetén értesítendő személy elérhetőségére.

A form kitöltése során...:

a teljes, anyakönyvezett nevedre vagyunk kíváncsiak, nem becenévre, rövidítésekre, stb.

a TAJ-szám részhez értelemszerűen a TAJ-számodat várjuk, nem a SZIG számodat, vagy bármi egyebet

ha valamilyen adatod hiányos / a valóságnak nem megfelelő, nem áll módunkban elfogadni a jelentkezésedet, mi több, ha kiderül, hogy hamis iratszámot adsz meg, az rendőrségi feljelentést von maga után

A baleset esetén értesítendő személyhez nem kötelező valamely szülődet megadni, hiszen nagykorú vagy. Ezért párod, jó barátod is lehet az értesítendő. Fontos viszont, hogy olyan személyt adj meg, aki autóba tud pattanni/buszra tud szállni, hogyha valamilyen baleset ér, és nem 300 kilométerről drukkol neked, hogy jobban legyél. Olyan személyt nem adhatsz meg, aki szintén részt vesz a gólyatáborban.

Allergia/gyógyszerérzékenység/ételérzékenység kérdésnél mindent tűntess fel, ami az egészségedet veszélyezteti. Az, hogy épp diétázol, nem étel érzékenység . Javasolt továbbá ebben a kérdésben a vércsoportodat is feltűntetni. Ezt a választ a nevetekkel együtt le fogjuk adni az ügyeletes mentőszolgálat részére.

olyan képet várunk, ahol jól látható az arcod és felismerhető vagy rajta. A tisztánlátás végett ez azt jelenti, hogy, a félmeztelen / fürdőruhás / party / csoport / háziállatos / 50 méterről készített / közszemérmet sértő fényképek automatikus, gólyatábor szervezésből való kizárást vonnak maguk után.

3️⃣ Casting

A Castingon a NIK-KGK altábor főszervezőivel fogsz beszélgetni körülbelül 5-8 percet.

Kiöltözni nem kell, de komoly és felnőtt hozzáállást várunk el. A Castingon nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire tudsz pörögni és bulizni. Ezt majd a csapatépítőkön lesz aktuális! Fontos, hogy nem képmutatást szeretnénk a castingon. Adjátok önmagatokat és őszintén válaszoljatok a kérdésekre.

4️⃣ Határidők, időpontok, további kérdések

Regisztráció határideje: 2017. március 29. (szerda), 18:00:00

Ami annyit tesz, hogy akár egy perc késéssel sem áll módunkban regisztrációt elfogadni. A form kitöltése csupán néhány percet vesz igénybe, nem érdemes kicentizni a jelentkezést.

A casting várható időpontja: 2017. április 3. (kedd), 16:00 Tavaszmező utca G épület zsibongó

A felmerülő kérdéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk, [GT] tárggyal. Facebookon nem áll módunkban válaszolni!

 

Végül a lényeg, a bűvös regisztrációs form: https://goo.gl/ZU1Gwc